klankensessies

Voor scholen, particulieren en voorzieningen in de zorgsector geef ik klankensessies op maat. Ik maak gebruik van o.a. klankschalen, koshi, rain stick, tongue drum,....

Klanken hebben een groot effect op ons lichaam en geest. Het luisteren naar geluiden gebeurt niet enkel met onze oren maar voelen we in ons hele lichaam. Of je je er nu bewust van bent of niet, je lichaam reageert op klank en trilling. 

Studies hebben daarnaast aangetoond dat klanksessies vele voordelen kan bieden: verlaging van de bloeddruk, het ervaren van vreugde, verbetering van het concentratievermogen, bevorderen slaap en de verwerking van verdriet. 

Wat doet geluid en klank met jou?

Kan je ook zoals ik rust vinden in de geluiden van de zee, het ruisen van de bomen, het tikken van regendruppels tegen de vensters? Heb je al eerdere ervaringen met klanksessies (klankmassage, klankreis, klankenbad), dan weet je dat het je ontspannen maakt of juist veel energie kan geven. 

 

Wil je even ontsnappen uit de dagelijkse zorgen in je hoofd? Boek dan zeker eens een klanksessie en kijk eens wat de klanken met jou doen!